Årets första julkort

Jag köpte ett par papper från den senaste julkollektionen från Maja Design när jag var på scrapträff i mellandagarna och oj så fina de är! Jättemysiga julfärger och jag har varit så sugen på att scrappa med dem och här kommer de första julkorten för i år. De är  10 x 10 cm, det var några år sedan jag gjorde så små men jag älskar det gulliga lilla formatet. Kanske skulle jag testa att göra födelsedagskort också i 10 x 10, det har jag aldrig gjort. Jag gillar att testa nya tekniker, format och utmaningar. För mig ger det inspiration att skapa nytt. Det är lite samma sak på jobbet, jag mår bra av lite nya utmaningar. Man fungerar ju olika och det har tagit lite tid för mig att komma fram till att så fungerar jag.

Precis som julkorten 2017 kommer jag troligen att göra dem gruppvis i lite olika design, format och papper så om ni brukar får julkort av mig så ska ni inte kunna lista ut vilket ni kommer att få, hoppas jag i alla fall. Jag vet inte själv ännu vilka som kommer att få de här. Jag kommer att scrappa julkort när jag känner för det under hela året. Får jag inte tillräckligt många så har jag vackra köpekort att komplettera med, får jag för många så kan jag glädja någon ny vän med ett julkort.

2018-01-06

Annonser

2 tankar om “Årets första julkort

  1. Så kul att du kommit igång med de nya fina julpapperna! 10*10 är ett bra format! Litet o gulligt! Visst är det kul och variera sig. Jättefina blev dina kort. Är lite sugen på att göra några kort jag med!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s